Info centar ne radi vikendom

otis ne radi vikendom

Ovih se dana povela velika fama oko uredjenja turističkog centra u Aleksincu, i informaciji da je u to potrošeno 30.000 evra.
Mi smo danas pokušali da vidimo koje usluge pruža info centar i naišli na zatvorena vrata. Info centar ne radi vikendom.
Pitamo se samo šta bi se desilo da zaista neko od turista dodje i potraži neku informaciju o turističkoj ponudi u Aleksincu. Došao bi do vrata info centra gde bi na srpskom jeziku naišao na natpis NE RADIMO.

Izgleda da gradjani sa opravdanjem kritikuju uludo potrošenih 30.000 evra na aleksinački info centar.

2 Responses to Info centar ne radi vikendom

  1. Ох Боже ме саклони kaže:

    Ја сам јутрос прошао око 10 и радио је. Додуше ја можда не знам који је данас дан па сам у својој наивности мислио да је среда а не недеља.

  2. turista kaže:

    trenutno su bili zauzeti . otisli su na sajam turizma u beograd . kad su ih tamo videli ovi iz turisticke org. vrnjacke banje su se odmah vratili kuci jer znaju da nemaju nikakve sanse kad je otis tamo pa resililjudi da ne gube vreme .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: search engine optimization company | Thanks to seo service, seo companies and internet marketing company